Frisörer i Urshult

Annons:
Hitta frisör i Urshult - duktiga och erfarna frisörer i Urshult som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Urshult som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Urshult

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Urshult som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Urshult för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Lena
Sirköv. 12
360 13 Urshult


Salong Lena
Strandv. 25
360 13 Urshult


Chop-Shop Liselott Engström
G. Sirköv. 1
360 13 Urshult


Chop-Shop
Södra v. 42
360 13 Urshult


Lindas Hårateljé
Södra v. 26
360 13 Urshult

Annons:

Håruppsättning i Urshult

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Urshult så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Urshult så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Urshult som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Urshult

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Urshult varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Urshult innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Urshult

I Urshult fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Urshult. Nedan finns en del övrig fakta om orten Urshult:

Urshult är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Urshults socken. Urshult är beläget vid sjön Åsnens södra strand. Här finns Urshults kyrka. Cykellederna Kronobergstrampen, Åsnen runt, Banvallsleden och Sverigeleden sammanstrålar och korsar varandra i Urshult.

Yta: 146,31 hektar
Invånarantal: 794, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Urshult om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Urshult fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Urshult. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Urshult rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.