Frisörer i Traryd

Annons:
Hitta frisör i Traryd - duktiga och erfarna frisörer i Traryd som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Traryd som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Traryd

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Traryd som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Traryd för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Eva-Salongen
Frejag. 4
287 72 Traryd

Annons:

Håruppsättning i Traryd

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Traryd så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Traryd så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Traryd som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Traryd

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Traryd varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Traryd innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Traryd

I Traryd fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Traryd. Nedan finns en del övrig fakta om orten Traryd:

Traryd är en tätort i Markaryds kommun i Kronobergs län vid motorvägen på E4. Genom Traryd flyter ån Lagan. Traryds kyrka byggdes 1859-1860. Tidigare fanns en medeltida kyrka på platsen. Vid Lagan finns Traryds Kraftverk som stod klart 1945.

Yta: 157,87 hektar
Invånarantal: 660, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Traryd om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Traryd fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Traryd. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Traryd rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.