Frisörer i Tingsryd

Annons:
Hitta frisör i Tingsryd - duktiga och erfarna frisörer i Tingsryd som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 10 olika frisörer i Tingsryd som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Tingsryd

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Tingsryd som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Tingsryd för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Klippateljén
Storg. 55 B
362 30 Tingsryd


Studio 46
S. Smedjeg. 6
362 30 Tingsryd


Salong på Gården
Storg. 42
362 30 Tingsryd


Klipp-In
Storg. 52
362 30 Tingsryd


Fixyou
Hantverksg. 10
362 30 Tingsryd


Annas Klipphörna
Järnvägsg. 3 A
362 30 Tingsryd


Frisörstugan Hon o Han
Järnvägsg. 3 B
362 30 Tingsryd


Tingsryds Klippateljé
Storg. 55 B
362 30 Tingsryd


Salong Karin
Värendsg. 3
362 30 Tingsryd


Sivs Hårstudio
Värendsg. 11 A
362 30 Tingsryd

Annons:

Håruppsättning i Tingsryd

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Tingsryd så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Tingsryd så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Tingsryd som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Tingsryd

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Tingsryd varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Tingsryd innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Tingsryd

I Tingsryd fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Tingsryd. Nedan finns en del övrig fakta om orten Tingsryd:

Tingsryd är en tätort och centralort i Tingsryds kommun i Kronobergs län. Tingsryd är belägen vid sjön Tiken. Bland de mest kända och starka varumärken som finns i Tingsryd är: Hammarplast, Bröderna Nelsons fröer, Linder Aluminiumbåtar och Trensums Food AB.

Yta: 354,38 hektar
Invånarantal: 3037, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tingsryd om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Tingsryd fanns det totalt 10 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Tingsryd. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Tingsryd rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.