Frisörer i Strömsnäsbruk

Annons:
Hitta frisör i Strömsnäsbruk - duktiga och erfarna frisörer i Strömsnäsbruk som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Strömsnäsbruk som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Strömsnäsbruk

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Strömsnäsbruk som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Strömsnäsbruk för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Lugg
Lagastigsg. 34
287 31 STRÖMSNÄSBRUK


Klipperian
Lagastigsg. 34
287 31 STRÖMSNÄSBRUK


Lena Lugg
Kvarnv. 7
287 33 STRÖMSNÄSBRUK


Salong Sax & Kam
St. Nyg. 26
287 32 Strömsnäsbruk

Annons:

Håruppsättning i Strömsnäsbruk

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Strömsnäsbruk så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Strömsnäsbruk så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Strömsnäsbruk som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Strömsnäsbruk

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Strömsnäsbruk varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Strömsnäsbruk innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Strömsnäsbruk

I Strömsnäsbruk fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Strömsnäsbruk. Nedan finns en del övrig fakta om orten Strömsnäsbruk:

Strömsnäsbruk är en tätort i Markaryds kommun i Kronobergs län, vid Lagan och E4, ungefär en och en halv mil norr om Markaryd. Näringslivet är mer diversifierat med bland annat Glas-Lindbergs och korvtillverkaren Lindvalls Chark AB. Transcom AB, ett call-center, som hade etablerat sig på det gamla bruksområdet lades ner 2012.

Yta: 332,58 hektar
Invånarantal: 2066, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Strömsnäsbruk om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Strömsnäsbruk fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Strömsnäsbruk. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Strömsnäsbruk rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.