Frisörer i Rydaholm

Annons:
Hitta frisör i Rydaholm - duktiga och erfarna frisörer i Rydaholm som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Rydaholm som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Rydaholm

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Rydaholm som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Rydaholm för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Eva Whickers Frisersalong
Nederled Björkbacka
330 17 Rydaholm

Annons:

Håruppsättning i Rydaholm

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Rydaholm så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Rydaholm så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Rydaholm som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Rydaholm

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Rydaholm varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Rydaholm innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Rydaholm

I Rydaholm fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Rydaholm. Nedan finns en del övrig fakta om orten Rydaholm:

Rydaholm är den största tätorten utöver Värnamo i Värnamo kommun och är en kyrkby i Rydaholms socken i Jönköpings län. Rydaholm har en symbol som kallas för Rydaholmsanen. I Rydaholm finns det ett industriområde med de två företagen PLS (truck bodies) och Rydaholms trä (RTAB).

Yta: 149,05 hektar
Invånarantal: 1474, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Rydaholm om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Rydaholm fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Rydaholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Rydaholm rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.