Frisörer i Norrhult

Annons:
Hitta frisör i Norrhult - duktiga och erfarna frisörer i Norrhult som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Norrhult som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Norrhult

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Norrhult som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Norrhult för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Gerds Salong
Industrig. 5
360 71 NORRHULT


Hårfint
Norrhultsv. 52
360 71 NORRHULT


Sabina Kroon
Norrhultsv. 52
360 71 NORRHULT

Annons:

Håruppsättning i Norrhult

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Norrhult så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Norrhult så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Norrhult som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Norrhult

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Norrhult varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Norrhult innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Norrhult

I Norrhult fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Norrhult. Nedan finns en del övrig fakta om orten Norrhult:

Norrhult-Klavreström är en av SCB avgränsad och namnsatt tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. Tätorten omfattar bebyggelse i de två orterna Norrhult och Klavreström, vilka sedan 1975 räknas som sammanväxta av Statistiska centralbyrån. orterna är belägna i Nottebäcks socken nära gränsen till Växjö kommun.

Yta: 280,23 hektar
Invånarantal: 1215, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Norrhult om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Norrhult fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Norrhult. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Norrhult rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.