Frisörer i Moheda

Annons:
Hitta frisör i Moheda - duktiga och erfarna frisörer i Moheda som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Moheda som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Moheda

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Moheda som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Moheda för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Fanni Hair
Kyrkog. 8
342 60 MOHEDA


Äppeldalen i Båstad AB
Rönnv. 3
342 61 Moheda


Lilla Salongen
Lärkg. 37
342 60 MOHEDA


Hairshape Frisör Anna Engström
V. Järnvägsg. 3
342 60 MOHEDA

Annons:

Håruppsättning i Moheda

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Moheda så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Moheda så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Moheda som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Moheda

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Moheda varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Moheda innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Moheda

I Moheda fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Moheda. Nedan finns en del övrig fakta om orten Moheda:

Moheda är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Toffel- och skomakeri samt dylika hantverk har en långvarig tradition i Moheda; fabriker har kommit och gått, men här finns sedan 1973 en av Sveriges sista kvarvarande trätoffelfabriker, nämligen Mohedatoffeln, som dessutom är ledande i sitt område.

Yta: 225,79 hektar
Invånarantal: 1824, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Moheda om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Moheda fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Moheda. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Moheda rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.