Frisörer i Lönashult

Annons:
Hitta frisör i Lönashult - duktiga och erfarna frisörer i Lönashult som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Lönashult som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Lönashult

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Lönashult som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Lönashult för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Agnetha
Håldalav. 6
342 53 LÖNASHULT

Annons:

Håruppsättning i Lönashult

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Lönashult så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Lönashult så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Lönashult som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Lönashult

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Lönashult varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Lönashult innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Lönashult

I Lönashult fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Lönashult. Nedan finns en del övrig fakta om orten Lönashult:

Lönashult är kyrkbyn i Västra Torsås socken i Alvesta kommun. SCB har för orten och en del av grannorten Håldala definierad och namnsatt en småort i Alvesta kommun med namnet Lönashult och del av Håldala. Västra Torsås kyrka ligger i Lönashult.

Yta: 41 hektar
Invånarantal: 170, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lönashult om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Lönashult fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Lönashult. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Lönashult rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.