Frisörer i Linneryd

Annons:
Hitta frisör i Linneryd - duktiga och erfarna frisörer i Linneryd som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Linneryd som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Linneryd

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Linneryd som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Linneryd för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Sandras Hårstudio
Furuv. 4
360 24 Linneryd

Annons:

Håruppsättning i Linneryd

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Linneryd så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Linneryd så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Linneryd som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Linneryd

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Linneryd varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Linneryd innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Linneryd

I Linneryd fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Linneryd. Nedan finns en del övrig fakta om orten Linneryd:

Linneryd är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Linneryds socken. Här finns Linneryds kyrka, ett badhus och ett bibliotek. Strax öster om Linneryds samhälle och ligger Ljuva mons naturreservat som i öster och väster begränsas av Rolsmosjön och Linnerydssjön.

Yta: 120,10 hektar
Invånarantal: 488, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Linneryd om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Linneryd fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Linneryd. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Linneryd rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.