Frisörer i Liatorp

Annons:
Hitta frisör i Liatorp - duktiga och erfarna frisörer i Liatorp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Liatorp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Liatorp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Liatorp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Liatorp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Olastuen, Liselotte
Kateboda Fridhem 1
343 74 Liatorp


Gun Jonssons Hårvård
Virdav. 10
343 74 Liatorp

Annons:

Håruppsättning i Liatorp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Liatorp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Liatorp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Liatorp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Liatorp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Liatorp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Liatorp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Liatorp

I Liatorp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Liatorp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Liatorp:

Liatorp är en tätort i Älmhults kommun i Kronobergs län. Liatorp är belägen vid Södra stambanan som nådde samhället 1862 från Malmö och utgjorde därmed den nordliga ändpunkten på banan till 1864, då förlängningen till Falköping var klar.

Yta: 85,30 hektar
Invånarantal: 555, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Liatorp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Liatorp fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Liatorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Liatorp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.