Frisörer i Lessebo

Annons:
Hitta frisör i Lessebo - duktiga och erfarna frisörer i Lessebo som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Lessebo som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Lessebo

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Lessebo som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Lessebo för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

New Style Lessebo
Stationsg. 5
360 50 LESSEBO


Citysalongen
Stationsg. 5
360 50 LESSEBO


Salong Anneli
Bruksg. 2
360 50 LESSEBO

Annons:

Håruppsättning i Lessebo

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Lessebo så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Lessebo så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Lessebo som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Lessebo

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Lessebo varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Lessebo innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Lessebo

I Lessebo fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Lessebo. Nedan finns en del övrig fakta om orten Lessebo:

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånarantal: 2737, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lessebo om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Lessebo fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Lessebo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Lessebo rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.