Frisörer i Lenhovda

Annons:
Hitta frisör i Lenhovda - duktiga och erfarna frisörer i Lenhovda som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Lenhovda som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Lenhovda

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Lenhovda som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Lenhovda för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Tina Svensson Firma
Storg. 57
360 73 Lenhovda


Klippanne
Storg. 46
360 73 Lenhovda


Salongo
Storg. 37
360 73 Lenhovda

Annons:

Håruppsättning i Lenhovda

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Lenhovda så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Lenhovda så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Lenhovda som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Lenhovda

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Lenhovda varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Lenhovda innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Lenhovda

I Lenhovda fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Lenhovda. Nedan finns en del övrig fakta om orten Lenhovda:

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lenhovda om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Lenhovda fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Lenhovda. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Lenhovda rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.