Frisörer i Lammhult

Annons:
Hitta frisör i Lammhult - duktiga och erfarna frisörer i Lammhult som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Lammhult som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Lammhult

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Lammhult som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Lammhult för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong, Sandra
Örnv. 6
360 30 Lammhult


Hår & Sånt HB
Köpmannag. 2
360 30 Lammhult


Salong Marianne
Ekegärdsg. 6
360 30 Lammhult


Salong på hörnet
Jönköpingsv. 1 A
360 30 Lammhult


Frisyrboden
Skärshult 1
360 30 Lammhult

Annons:

Håruppsättning i Lammhult

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Lammhult så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Lammhult så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Lammhult som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Lammhult

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Lammhult varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Lammhult innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Lammhult

I Lammhult fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Lammhult. Nedan finns en del övrig fakta om orten Lammhult:

Lammhult är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län, belägen cirka fyra mil norr om Växjö. Lammhult ligger mitt i det så kallade Möbelriket och har flera större möbelfabriker och butiker som bland annat Lammhults Möbel AB, Svenssons i Lammhult, Norrgavel och Nilssons.

Yta: 225,33 hektar
Invånarantal: 1459, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lammhult om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Lammhult fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Lammhult. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Lammhult rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.