Frisörer i Lagan

Annons:
Hitta frisör i Lagan - duktiga och erfarna frisörer i Lagan som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Lagan som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Lagan

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Lagan som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Lagan för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Mixit
Storg. 16
341 50 Lagan

Annons:

Håruppsättning i Lagan

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Lagan så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Lagan så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Lagan som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Lagan

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Lagan varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Lagan innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Lagan

I Lagan fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Lagan. Nedan finns en del övrig fakta om orten Lagan:

Lagan är en tätort i Ljungby kommun i Kronobergs län och kyrkby i Berga socken med Berga kyrka. Namnet har orten fått från ån Lagan, vid vilken den ligger. I Lagan finns bland andra Swedrive AB som tillverkar transmissionsprodukter, Modulpac AB som tillverkar kapsyler och förpackningar i plast...

Yta: 272,95 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lagan om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Lagan fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Lagan. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Lagan rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.