Frisörer i Ingelstad

Annons:
Hitta frisör i Ingelstad - duktiga och erfarna frisörer i Ingelstad som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Ingelstad som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ingelstad

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ingelstad som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ingelstad för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Sanniès Salong
Stationsv. 2
360 44 Ingelstad

Annons:

Håruppsättning i Ingelstad

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ingelstad så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ingelstad så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ingelstad som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ingelstad

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ingelstad varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ingelstad innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ingelstad

I Ingelstad fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ingelstad. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ingelstad:

Ingelstad är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län och kyrkby i Östra Torsås socken. Prästabacken är en backe i Ingelstad. När det finns snö används den till pulka- och skidåkning. Prästabacken har också en lift. I närheten finns en grillplats.

Yta: 210,79 hektar
Invånarantal: 1674, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ingelstad om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ingelstad fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ingelstad. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ingelstad rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.