Frisörer i Hovmantorp

Annons:
Hitta frisör i Hovmantorp - duktiga och erfarna frisörer i Hovmantorp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Hovmantorp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hovmantorp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hovmantorp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hovmantorp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong hair
Storg. 59
360 51 HOVMANTORP


Mina Salongen
Centralg. 17
360 51 HOVMANTORP


M Hårstudio
Storg. 60
360 51 HOVMANTORP


Regnander, Amanda
Storg. 59
360 51 HOVMANTORP

Annons:

Håruppsättning i Hovmantorp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hovmantorp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hovmantorp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hovmantorp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hovmantorp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hovmantorp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hovmantorp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hovmantorp

I Hovmantorp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hovmantorp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hovmantorp:

Hovmantorp är en tätort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen längs järnvägen mellan Kalmar och Växjö, vid sjön Rottnen. Ortens största idrottsförening heter Hovmantorps GoIF. Föreningen har fostrat flera allsvenska fotbollsspelare. Mest meriterad är Curt Olsberg som vann flera SM med Malmö FF.

Yta: 255,66 hektar
Invånarantal: 2991, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hovmantorp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hovmantorp fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hovmantorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hovmantorp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.