Frisörer i Hjortsberga

Annons:
Hitta frisör i Hjortsberga - duktiga och erfarna frisörer i Hjortsberga som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Hjortsberga som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hjortsberga

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hjortsberga som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hjortsberga för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Lena
Högaborgsv. 10
342 93 Hjortsberga


Jonasson, Mona Harriet
Sjöanäsv. 4
342 93 Hjortsberga

Annons:

Håruppsättning i Hjortsberga

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hjortsberga så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hjortsberga så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hjortsberga som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hjortsberga

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hjortsberga varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hjortsberga innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hjortsberga

I Hjortsberga fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hjortsberga. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hjortsberga:

Hjortsberga är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Strax öster om tätorten ligger småorten och tillika kyrkbyn Hjortsberga med Hjortsberga kyrka. Ortens fotbollslag heter Hjortsberga IF.

Yta: 63,01 hektar
Invånarantal: 245, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hjortsberga om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hjortsberga fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hjortsberga. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hjortsberga rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.