Frisörer i Gemla

Annons:
Hitta frisör i Gemla - duktiga och erfarna frisörer i Gemla som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Gemla som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Gemla

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Gemla som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Gemla för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Birgit, Dam & Herr
Stationsv. 7
360 32 Gemla


Anitas Klippstuga
Svarta v. 4
360 32 Gemla


Karlsson, Malin
Norrvägen 10
360 32 Gemla

Annons:

Håruppsättning i Gemla

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Gemla så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Gemla så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Gemla som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Gemla

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Gemla varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Gemla innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Gemla

I Gemla fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Gemla. Nedan finns en del övrig fakta om orten Gemla:

Gemla (uttalas jäm-la, med betoning på första stavelsen) är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län, belägen mellan Alvesta och Växjö. Orten ligger vid Helige å som ingår i Mörrumsåns vattensystem. Orten har en lång tradition av leksakstillverkning bakom sig och idag har företaget Micki Leksaker AB sitt huvudkontor i Gemla.

Yta: 241,23 hektar
Invånarantal: 1342, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gemla om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Gemla fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Gemla. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Gemla rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.