Frisörer i Braås

Annons:
Hitta frisör i Braås - duktiga och erfarna frisörer i Braås som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Braås som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Braås

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Braås som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Braås för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Conny O. Maggan Herr- O. Damfrisering
Hasselv. 41
360 42 BRAÅS

Annons:

Håruppsättning i Braås

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Braås så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Braås så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Braås som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Braås

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Braås varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Braås innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Braås

I Braås fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Braås. Nedan finns en del övrig fakta om orten Braås:

Braås är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län belägen på en sluttningen mot sjön Örken. Naturskyddsområdena Sjösås äng och Braås park omger samhället. Lihnell Vagn AB flyttade 1957 sin verksamhet från Björsäter och Ringstorp i Östergötland till Braås. Tillverkningen var drivkärror för civilt och militärt bruk att kopplas till traktorer.

Yta: 170,95 hektar
Invånarantal: 1547, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Braås om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Braås fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Braås. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Braås rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.