Frisörer i Åseda

Annons:
Hitta frisör i Åseda - duktiga och erfarna frisörer i Åseda som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 8 olika frisörer i Åseda som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Åseda

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Åseda som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Åseda för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Studio Hårteam
Olofsg. 1 A
364 30 ÅSEDA


Annikas Hårdesign
Smedjeg. 2
364 31 åseda


Studio 5
Järnvägsg. 5
364 30 ÅSEDA


Salong Hårvården
Fiskarev. 6
364 30 ÅSEDA


Danielsson Berith
Rönnv. 1
364 31 åseda


Kent & Andreas Hair Fashion AB
Karlag. 28
364 31 åseda


Ewas Klippservice
Hagag. 10
364 31 åseda


Klipp o. Sol
Storg. 9
364 31 åseda

Annons:

Håruppsättning i Åseda

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Åseda så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Åseda så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Åseda som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Åseda

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Åseda varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Åseda innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Åseda

I Åseda fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Åseda. Nedan finns en del övrig fakta om orten Åseda:

Åseda är en tätort och centralort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. Kyrkan har sitt ursprung på 1100-talet. Ortnamnet Åseda har genom tiderna förändrats och första gången det omnämnts är 1345 i Svenskt Diplomatarium band 5.

Yta: 263,57 hektar
Invånarantal: 2430, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åseda om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Åseda fanns det totalt 8 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Åseda. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Åseda rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.