Frisörer i Åryd

Annons:
Hitta frisör i Åryd - duktiga och erfarna frisörer i Åryd som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Åryd som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Åryd

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Åryd som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Åryd för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

CREW
Risinge Skogsgläntan
360 43 ÅRYD

Annons:

Håruppsättning i Åryd

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Åryd så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Åryd så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Åryd som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Åryd

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Åryd varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Åryd innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Åryd

I Åryd fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Åryd. Nedan finns en del övrig fakta om orten Åryd:

Åryd är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län. Tidigare fanns länge ett järnbruk i Åryd. Bruksmiljön finns delvis bevarad, t ex masugnen. Affären i Åryd är också ombud för apoteket, har viss postservice och spelhörna.

Yta: 80,94 hektar
Invånarantal: 684, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åryd om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Åryd fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Åryd. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Åryd rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.