Frisörer i Alstermo

Annons:
Hitta frisör i Alstermo - duktiga och erfarna frisörer i Alstermo som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Alstermo som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Alstermo

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Alstermo som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Alstermo för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Bergfeldts Frisörer
Postg. 1
360 75 Alstermo

Annons:

Håruppsättning i Alstermo

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Alstermo så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Alstermo så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Alstermo som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Alstermo

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Alstermo varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Alstermo innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Alstermo

I Alstermo fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Alstermo. Nedan finns en del övrig fakta om orten Alstermo:

Alstermo är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. Alstermo ligger längs med Alsteråns strand i ett mycket skogrikt område i Uppvidinge kommun i landskapet Småland. Bland ortens företag kan nämnas Alstermo Bruk AB, grundat 1804.

Yta: 156,08 hektar
Invånarantal: 829, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Alstermo om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Alstermo fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Alstermo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Alstermo rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.