Frisörer i Älmhult

Annons:
Hitta frisör i Älmhult - duktiga och erfarna frisörer i Älmhult som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 17 olika frisörer i Älmhult som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Älmhult

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Älmhult som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Älmhult för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Saxess
N. Esplanaden 18
343 30 älmhult


Salong Moderno
N. G. v. 14
343 37 ÄLMHULT


Hårstudion Elin Klasson
Hantverksg. 1
343 30 älmhult


67 Kvadrat
S. Torgg. 8
343 32 älmhult


Hårcity Frisering
S. Torgg. 4
343 32 älmhult


Qompaniet Hår & Tår
N. Torgg. 1
343 30 älmhult


Salong Huvudsaken och Kosmetik
N. Esplanaden 6
343 30 älmhult


Cocos Cut & Color AB
S. Torgg. 4
343 32 älmhult


Salong Frisörkällaren
Kungsg. 33
343 32 älmhult


Salong Klippcenter i Älmhult
N. Parkg. 1 A
343 30 älmhult


Min syster & jag
Köpmang. 9
343 36 älmhult


Studio 19&Co
Köpmang. 19
343 30 älmhult


Qompaniet I Älmhult HB
N. Torgg. 1
343 30 älmhult


Lena Nyberg
Idstigen 7
343 37 ÄLMHULT


Annelis Hårmode
Dalg. 36
343 32 älmhult


Salongen Yvonne, Lena & Frida
N. Torgg. 9
343 30 älmhult


Studio 19 & Co
Köpmang. 19
343 30 älmhult

Annons:

Håruppsättning i Älmhult

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Älmhult så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Älmhult så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Älmhult som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Älmhult

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Älmhult varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Älmhult innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Älmhult

I Älmhult fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Älmhult. Nedan finns en del övrig fakta om orten Älmhult:

Älmhult är en tätort i Kronobergs län i Småland. Den är centralort i Älmhults kommun. I nutiden är IKEA Älmhults i särklass viktigaste företag: Ikea har varuhus, centrallager, kontor och produktutveckling på orten. Dessutom produceras mycket av Ikeas marknadsföring i Älmhult, bland annat katalogen.

Yta: 843 hektar
Invånarantal: 8955, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Älmhult om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Älmhult fanns det totalt 17 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Älmhult. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Älmhult rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.