Frisörer i Älmeboda

Annons:
Hitta frisör i Älmeboda - duktiga och erfarna frisörer i Älmeboda som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Älmeboda som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Älmeboda

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Älmeboda som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Älmeboda för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Gunilla
Karlskronav. 1
360 23 ÄLMEBODA


Salong Rävsaxen
Kyrkog. 29
360 23 ÄLMEBODA

Annons:

Håruppsättning i Älmeboda

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Älmeboda så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Älmeboda så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Älmeboda som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Älmeboda

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Älmeboda varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Älmeboda innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Älmeboda

I Älmeboda fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Älmeboda. Nedan finns en del övrig fakta om orten Älmeboda:

Älmeboda är en småort och kyrkby i Älmeboda socken i Tingsryds kommun, Kronobergs län. Belägen cirka 50 km sydöst om Växjö vid tätorten Rävemåla, där Länsväg 120 och Länsväg 122 korsar varandra. Avståndet till kommunens centralort Tingsryd är fågelvägen cirka 20 km.

Yta: 35 hektar
Invånarantal: 75, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Älmeboda om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Älmeboda fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Älmeboda. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Älmeboda rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.