Frisörer i Älghult

Annons:
Hitta frisör i Älghult - duktiga och erfarna frisörer i Älghult som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Älghult som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Älghult

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Älghult som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Älghult för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Bergfeldts Herr- & Damfrisering
Lenhovdav. 9
360 76 ÄLGHULT

Annons:

Håruppsättning i Älghult

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Älghult så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Älghult så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Älghult som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Älghult

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Älghult varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Älghult innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Älghult

I Älghult fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Älghult. Nedan finns en del övrig fakta om orten Älghult:

Älghult är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. Den tätare delen av bebyggelsen ligger på en höjd som sluttar ner mot öster och Älghults kyrka och Älgasjön. På orten finns butiker, idrottplatsen Ekensvi, ett antal industrier samt annan service.

Yta: 93,55 hektar
Invånarantal: 446, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Älghult om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Älghult fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Älghult. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Älghult rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.