Frisörer i Vissefjärda

Annons:
Hitta frisör i Vissefjärda - duktiga och erfarna frisörer i Vissefjärda som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Vissefjärda som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vissefjärda

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vissefjärda som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vissefjärda för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Lisa Bergqvist
Klättorp 105
360 60 VISSEFJÄRDA


Ingelas Salong
Järnvägsg. 1
360 60 VISSEFJÄRDA

Annons:

Håruppsättning i Vissefjärda

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vissefjärda så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vissefjärda så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vissefjärda som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vissefjärda

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vissefjärda varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vissefjärda innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vissefjärda

I Vissefjärda fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vissefjärda. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vissefjärda:

Vissefjärda är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län och kyrkby i Vissefjärda socken. Vissefjärda kyrka ligger där Lyckebyån passerar och rinner in i Kyrksjön. I närheten av Lyckebyån ligger också Vissefjärda skola. Mittemot kyrkan, på andra sidan Lyckebyån, ligger kyrkstallarna som byggdes med plats för 200 hästar år 1855.

Yta: 114,69 hektar
Invånarantal: 670, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vissefjärda om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vissefjärda fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vissefjärda. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vissefjärda rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.