Frisörer i Virserum

Annons:
Hitta frisör i Virserum - duktiga och erfarna frisörer i Virserum som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Virserum som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Virserum

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Virserum som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Virserum för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Sotluggen
Hultgränd 3
570 80 VIRSERUM


Santos, Maria Magdalena
Solhemsg. 21
570 80 VIRSERUM


Salong Klippet
Storg. 14
570 80 VIRSERUM

Annons:

Håruppsättning i Virserum

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Virserum så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Virserum så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Virserum som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Virserum

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Virserum varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Virserum innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Virserum

I Virserum fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Virserum. Nedan finns en del övrig fakta om orten Virserum:

Virserum är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Virserums konsthall, som arbetar projektorienterat med etnologisk konst i installationsform, grundades 1999. Konsthallen har arrangerat Träbiennalen 2004, 2007, 2010 och 2013. Sveriges telemuseum öppnades 2001 och är sedan 2004 Sveriges enda telemuseum.

Yta: 262,10 hektar
Invånarantal: 1742, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Virserum om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Virserum fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Virserum. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Virserum rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.