Frisörer i Vena

Annons:
Hitta frisör i Vena - duktiga och erfarna frisörer i Vena som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Vena som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vena

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vena som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vena för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Stenkulla Förvaltning AB
Kullv. 1
577 90 Vena


Mysans Hårstuga
Kristdalav. 14
577 90 Vena

Annons:

Håruppsättning i Vena

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vena så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vena så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vena som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vena

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vena varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vena innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vena

I Vena fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vena. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vena:

Vena är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län, kyrkby i Vena socken. Vena kyrka ligger här liksom en bensinmack, ett värdshus (Vena Värdshus) och en bank. SK Lojal heter idrottsföreningen i samhället som bl.a. spelar fotboll på natursköna Ekensved. Vena stavades Hvena före stavningsreformen 1906. Den lilla byn Skinnarp ligger utanför Vena.

Yta: 79,15 hektar
Invånarantal: 367, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vena om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vena fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vena. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vena rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.