Frisörer i Trekanten

Annons:
Hitta frisör i Trekanten - duktiga och erfarna frisörer i Trekanten som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Trekanten som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Trekanten

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Trekanten som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Trekanten för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Klipp & Hudstugan I Trekanten AB
Lokförarg. 8
388 40 TREKANTEN

Annons:

Håruppsättning i Trekanten

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Trekanten så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Trekanten så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Trekanten som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Trekanten

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Trekanten varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Trekanten innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Trekanten

I Trekanten fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Trekanten. Nedan finns en del övrig fakta om orten Trekanten:

Trekanten är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län, belägen mellan Kalmar och Nybro. Avståndet från Trekanten till Kalmar och Nybro är 17,4 respektive 14,4 kilometer. I Trekanten finns fotbollsföreningen Trekantens IF, förkortat TIF.

Yta: 194,07 hektar
Invånarantal: 1422, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Trekanten om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Trekanten fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Trekanten. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Trekanten rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.