Frisörer i Torsås

Annons:
Hitta frisör i Torsås - duktiga och erfarna frisörer i Torsås som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 10 olika frisörer i Torsås som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Torsås

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Torsås som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Torsås för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Mias Hårservice / Lenas Alternativ
Ilingetorp
385 91 TORSÅS


Kerstins Hårateljé
Allfarg. 23
385 31 TORSÅS


Huvudsaken Petra & Camilla
Allfarg. 16
385 31 TORSÅS


Kjells Salong HB
Allfarg. 23
385 31 TORSÅS


Mias Hårservice
Ilingetorp 902
385 91 TORSÅS


Rune Nilssons Herrsalong
Allfarg. 24
385 31 TORSÅS


Salong Gun & Camilla
Duvg. 3
385 32 Torsås


Petra Larssons Hår AB
Ripg. 7
385 32 Torsås


Salong 2 Klippare
Allfarg. 25
385 31 TORSÅS


C.E. Hårknuten
Falkg. 4
385 33 TORSÅS

Annons:

Håruppsättning i Torsås

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Torsås så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Torsås så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Torsås som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Torsås

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Torsås varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Torsås innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Torsås

I Torsås fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Torsås. Nedan finns en del övrig fakta om orten Torsås:

Torsås är en tätort och centralort i Torsås kommun i Kalmar län. Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Vid sekelskiftet 1900 fanns i Torsås kyrkby tre vattendrivna kvarnar.

Yta: 247,74 hektar
Invånarantal: 1848, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Torsås om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Torsås fanns det totalt 10 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Torsås. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Torsås rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.