Frisörer i Timmernabben

Annons:
Hitta frisör i Timmernabben - duktiga och erfarna frisörer i Timmernabben som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Timmernabben som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Timmernabben

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Timmernabben som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Timmernabben för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Reise Hårdesign
Strandav. 81
380 52 Timmernabben

Annons:

Håruppsättning i Timmernabben

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Timmernabben så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Timmernabben så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Timmernabben som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Timmernabben

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Timmernabben varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Timmernabben innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Timmernabben

I Timmernabben fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Timmernabben. Nedan finns en del övrig fakta om orten Timmernabben:

Timmernabben är en tätort i Ålems socken, Mönsterås kommun i Kalmar län. Den var tidigare lots- och lastageplats för utskeppning av timmer med varvsindustri. Orten ligger vid Kalmarsund. Namnet är sammansatt av orden "timmer" och "nabbe", där nabbe är en synonym för udde.

Yta: 148,75 hektar
Invånarantal: 1276, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Timmernabben om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Timmernabben fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Timmernabben. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Timmernabben rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.