Frisörer i Söderåkra

Annons:
Hitta frisör i Söderåkra - duktiga och erfarna frisörer i Söderåkra som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Söderåkra som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Söderåkra

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Söderåkra som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Söderåkra för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Din Salong
Ekesv. 16
385 51 SÖDERÅKRA

Annons:

Håruppsättning i Söderåkra

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Söderåkra så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Söderåkra så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Söderåkra som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Söderåkra

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Söderåkra varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Söderåkra innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Söderåkra

I Söderåkra fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Söderåkra. Nedan finns en del övrig fakta om orten Söderåkra:

Söderåkra är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. Denna kustnära ort ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona, till vilka man tar sig via den intilliggande E22:an. I Söderåkra återfinns bland annat hotell, golfbana och köpcentrum.

Yta: 135,17 hektar
Invånarantal: 912, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Söderåkra om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Söderåkra fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Söderåkra. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Söderåkra rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.