Frisörer i Rockneby

Annons:
Hitta frisör i Rockneby - duktiga och erfarna frisörer i Rockneby som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Rockneby som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Rockneby

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Rockneby som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Rockneby för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Emelie Axeborg
Rugstorp 205
395 95 Rockneby

Annons:

Håruppsättning i Rockneby

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Rockneby så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Rockneby så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Rockneby som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Rockneby

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Rockneby varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Rockneby innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Rockneby

I Rockneby fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Rockneby. Nedan finns en del övrig fakta om orten Rockneby:

Rockneby är en tätort i Kalmar kommun och kyrkby i Ryssby socken. Rockneby ligger vid E22:an och Stångådalsbanan, cirka två mil norr om centralorten Kalmar. Stationshuset är emellertid rivet och stationen är numer linjeplats. Ortens bebyggelse består till övervägande del av småhus.

Yta: 163,33 hektar
Invånarantal: 869, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Rockneby om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Rockneby fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Rockneby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Rockneby rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.