Frisörer i Påryd

Annons:
Hitta frisör i Påryd - duktiga och erfarna frisörer i Påryd som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Påryd som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Påryd

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Påryd som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Påryd för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Mia
Pårydsg. 48
388 50 PÅRYD

Annons:

Håruppsättning i Påryd

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Påryd så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Påryd så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Påryd som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Påryd

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Påryd varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Påryd innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Påryd

I Påryd fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Påryd. Nedan finns en del övrig fakta om orten Påryd:

Påryd är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län, Karlslunda socken. I samhället finns Karlslunda kyrka, ICA-butik, bibliotek, bensinstation, bilverkstad, frisersalong, färgbutik, 2 st butiker för försäljning av cyklar, motorsågar, gräsklippare etc, samt pizzeria.

Yta: 115,18 hektar
Invånarantal: 651, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Påryd om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Påryd fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Påryd. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Påryd rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.