Frisörer i Överum

Annons:
Hitta frisör i Överum - duktiga och erfarna frisörer i Överum som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Överum som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Överum

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Överum som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Överum för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Kerstin
Bruksg. 13
590 96 ÖVERUM


Majas Klipphörna
Prästgårdsg. 5
590 96 ÖVERUM


Ingegärd Kristina Ringdahl M.E.F.
Västerlidsv. 31
590 96 ÖVERUM

Annons:

Håruppsättning i Överum

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Överum så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Överum så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Överum som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Överum

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Överum varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Överum innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Överum

I Överum fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Överum. Nedan finns en del övrig fakta om orten Överum:

Överum är en tätort och bruksort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Överums socken i Kalmar län. Överum ligger cirka 40 kilometer nordväst om Västervik och 70 kilometer sydost om Linköping i ett sjörikt och ganska kuperat landskap. Överums Bruk AB är numera en stor tillverkare av lantbruksmaskiner.

Yta: 191,88 hektar
Invånarantal: 1203, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Överum om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Överum fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Överum. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Överum rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.