Frisörer i Orrefors

Annons:
Hitta frisör i Orrefors - duktiga och erfarna frisörer i Orrefors som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Orrefors som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Orrefors

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Orrefors som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Orrefors för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Katarina
Paviljongv. 2
380 40 ORREFORS

Annons:

Håruppsättning i Orrefors

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Orrefors så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Orrefors så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Orrefors som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Orrefors

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Orrefors varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Orrefors innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Orrefors

I Orrefors fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Orrefors. Nedan finns en del övrig fakta om orten Orrefors:

Orrefors är en tätort i Hälleberga socken, Nybro kommun i Kalmar län. Orrefors är framför allt känd för glasbruket med samma namn. Ursprunget till orten är ett järnbruk som anlades 1726 av kornetten Lars Johan Silfversparre, ägare till Orranäs säteri som var beläget vid Orranäsasjön.

Yta: 123,02 hektar
Invånarantal: 719, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Orrefors om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Orrefors fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Orrefors. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Orrefors rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.