Frisörer i Mörlunda

Annons:
Hitta frisör i Mörlunda - duktiga och erfarna frisörer i Mörlunda som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Mörlunda som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Mörlunda

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Mörlunda som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Mörlunda för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Annika
Stationsv. 4
570 84 Mörlunda

Annons:

Håruppsättning i Mörlunda

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Mörlunda så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Mörlunda så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Mörlunda som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Mörlunda

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Mörlunda varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Mörlunda innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Mörlunda

I Mörlunda fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Mörlunda. Nedan finns en del övrig fakta om orten Mörlunda:

Mörlunda är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län, kyrkby i Mörlunda socken. Invid Mörlunda kyrka finns kommunens enda runsten uppställd, den har i forntid stått i en järnåldersby strax norr om samhället. Runstenen har slagits sönder, men sammanfogade delar kan ändå delge följande runor.

Yta: 219,36 hektar
Invånarantal: 838, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Mörlunda om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Mörlunda fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Mörlunda. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Mörlunda rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.