Frisörer i Mörbylånga

Annons:
Hitta frisör i Mörbylånga - duktiga och erfarna frisörer i Mörbylånga som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Mörbylånga som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Mörbylånga

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Mörbylånga som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Mörbylånga för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Saras Klippstudio
Skomakareg. 3 Stora Frö
386 60 Mörbylånga


Salong Marianne
Köpmang. 7
386 50 MÖRBYLÅNGA


Fotkliniken Mörbylånga
Köpmang. 26
386 50 MÖRBYLÅNGA


Salong Hårmoni
Kyrkbyn 406
386 51 Mörbylånga

Annons:

Håruppsättning i Mörbylånga

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Mörbylånga så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Mörbylånga så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Mörbylånga som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Mörbylånga

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Mörbylånga varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Mörbylånga innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Mörbylånga

I Mörbylånga fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Mörbylånga. Nedan finns en del övrig fakta om orten Mörbylånga:

Mörbylånga är en tätort som är centralort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på sydvästra Öland cirka 15 km söder om Färjestaden. Mörbylångas viktigaste näringar är turism, livsmedelsindustri och jordbruk. Numera är största arbetsgivaren i området Guldfågeln med 250 anställda.

Yta: 244,23 hektar
Invånarantal: 1780, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Mörbylånga om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Mörbylånga fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Mörbylånga. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Mörbylånga rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.