Frisörer i Mönsterås

Annons:
Hitta frisör i Mönsterås - duktiga och erfarna frisörer i Mönsterås som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 15 olika frisörer i Mönsterås som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Mönsterås

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Mönsterås som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Mönsterås för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

FrisörHörnan i Mönsterås AB
Storg. 48
383 37 MÖNSTERÅS


Leffes Frisersalong AB
Häradshövdingeg. 9
383 30 Mönsterås


Salong C
Storg. 2
383 30 Mönsterås


Mias Klippställe
Åsevadsg. 1
383 31 MÖNSTERÅS


Barbros Klipphörna
Ö. Kråkerum 301
383 91 MÖNSTERÅS


Studio 1
Storg. 1
383 30 Mönsterås


Frisör Maria Bellhammar
Långnäs 105
383 92 Mönsterås


Annettes Hårdesign
Åsgärdsg. 154
383 35 MÖNSTERÅS


Hårstudion
Storg. 40
383 30 Mönsterås


Hårfint i Mönsterås
Kushagsv. 1
383 35 MÖNSTERÅS


Anettes Hårdesign
Åsevadsg. 5
383 31 MÖNSTERÅS


Salong Kalufsen, HB
Storg. 36
383 30 Mönsterås


Intermezzo Frisör & Shop
Storg. 33
383 30 Mönsterås


Zenkert, Ann
Häradshövdingeg. 9
383 30 Mönsterås


Hamids Klipp In AB
Storg. 17
383 30 Mönsterås

Annons:

Håruppsättning i Mönsterås

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Mönsterås så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Mönsterås så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Mönsterås som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Mönsterås

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Mönsterås varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Mönsterås innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Mönsterås

I Mönsterås fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Mönsterås. Nedan finns en del övrig fakta om orten Mönsterås:

Mönsterås är en tätort och centralort i Mönsterås kommun i Kalmar län. En av de största arbetsgivarna i området är Södra Cell Mönsterås. Anläggningen ligger cirka 10 km nordost om tätorten. Godset Kråkerum (ätten Bielke) ligger strax utanför Mönsterås. Mönsterås kyrka ligger i orten.

Yta: 410,09 hektar
Invånarantal: 4731, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Mönsterås om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Mönsterås fanns det totalt 15 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Mönsterås. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Mönsterås rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.