Frisörer i Målilla

Annons:
Hitta frisör i Målilla - duktiga och erfarna frisörer i Målilla som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Målilla som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Målilla

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Målilla som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Målilla för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Hårfint
Stockholmsv. 53
570 82 MÅLILLA


Emmas Vassa Saxar
Stockholmsv. 62
570 82 MÅLILLA


Klipphörnan
Vetlandav. 23
570 82 MÅLILLA


Elfving, Caroline
Peterslundsv. 3
570 82 MÅLILLA

Annons:

Håruppsättning i Målilla

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Målilla så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Målilla så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Målilla som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Målilla

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Målilla varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Målilla innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Målilla

I Målilla fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Målilla. Nedan finns en del övrig fakta om orten Målilla:

Målilla är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Kyrkbyn i Gårdveda socken, Gårdveda, väster om Målilla har vuxit ihop med orten. Orten består nästan bara av villabebyggelse och utgörs av de tidigare mindre samhällena Målilla kyrkby och stationssamhället samt i söder Ämmenäs.

Yta: 325,63 hektar
Invånarantal: 1524, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Målilla om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Målilla fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Målilla. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Målilla rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.