Frisörer i Löttorp

Annons:
Hitta frisör i Löttorp - duktiga och erfarna frisörer i Löttorp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Löttorp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Löttorp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Löttorp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Löttorp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Gaxa
Landsvägen hagaby 40
387 71 Löttorp


Åbergs på Böda Sand
Bödasandsallén 11 Böda Sands camping
387 73 Löttorp


Åbergs
Förrådsv. 9
387 72 LÖTTORP

Annons:

Håruppsättning i Löttorp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Löttorp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Löttorp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Löttorp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Löttorp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Löttorp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Löttorp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Löttorp

I Löttorp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Löttorp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Löttorp:

Löttorp är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län. Löttorp ligger i Högby socken på norra Öland och är Borgholms kommuns tredje största tätort, efter Borgholm-Köpingsvik, och den enda tätorten på nordligaste Öland.

Yta: 127,54 hektar
Invånarantal: 438, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Löttorp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Löttorp fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Löttorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Löttorp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.