Frisörer i Ljungbyholm

Annons:
Hitta frisör i Ljungbyholm - duktiga och erfarna frisörer i Ljungbyholm som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Ljungbyholm som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ljungbyholm

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ljungbyholm som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ljungbyholm för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Ljungbyholms Klippsalong eftr.
Mörev. 17
388 30 LJUNGBYHOLM


Hos Jojo Lind Frisör AB
Kölbygärdeg. 24 A
388 31 Ljungbyholm


Zadas Salong
Mörev. 34
388 30 LJUNGBYHOLM

Annons:

Håruppsättning i Ljungbyholm

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ljungbyholm så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ljungbyholm så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ljungbyholm som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ljungbyholm

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ljungbyholm varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ljungbyholm innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ljungbyholm

I Ljungbyholm fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ljungbyholm. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ljungbyholm:

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånarantal: 1604, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ljungbyholm om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ljungbyholm fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ljungbyholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ljungbyholm rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.