Frisörer i Läckeby

Annons:
Hitta frisör i Läckeby - duktiga och erfarna frisörer i Läckeby som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Läckeby som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Läckeby

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Läckeby som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Läckeby för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

By Salongen
Kennelv. 5
395 97 Läckeby

Annons:

Håruppsättning i Läckeby

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Läckeby så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Läckeby så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Läckeby som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Läckeby

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Läckeby varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Läckeby innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Läckeby

I Läckeby fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Läckeby. Nedan finns en del övrig fakta om orten Läckeby:

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Läckeby om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Läckeby fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Läckeby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Läckeby rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.