Frisörer i Köpingsvik

Annons:
Hitta frisör i Köpingsvik - duktiga och erfarna frisörer i Köpingsvik som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Köpingsvik som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Köpingsvik

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Köpingsvik som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Köpingsvik för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Mörhammar, Christina
Jon 7
387 96 Köpingsvik


Tinas klipp
Jons v. 7
387 96 Köpingsvik

Annons:

Håruppsättning i Köpingsvik

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Köpingsvik så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Köpingsvik så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Köpingsvik som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Köpingsvik

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Köpingsvik varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Köpingsvik innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Köpingsvik

I Köpingsvik fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Köpingsvik. Nedan finns en del övrig fakta om orten Köpingsvik:

Köpingsvik är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län och kyrkby i Köpings socken på Öland belägen cirka 4 kilometer öster om Borgholm. Det finns flera olika campingplatser och ett stort antal stugor i området kring Köpingsvik. I tätorten finns dessutom flera minigolfbanor och restauranger.

Yta: 118,17 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Köpingsvik om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Köpingsvik fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Köpingsvik. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Köpingsvik rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.