Frisörer i Hultsfred

Annons:
Hitta frisör i Hultsfred - duktiga och erfarna frisörer i Hultsfred som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 7 olika frisörer i Hultsfred som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hultsfred

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hultsfred som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hultsfred för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Gunillas Hårateljé
Storg. 63
577 30 HULTSFRED


Hårdesign Johanna
Hagadalsg. 6
577 31 Hultsfred


Intermezzo Frisör & Shop
V. Långg. 46
577 30 HULTSFRED


H-37 i Hultsfred
Bryggerig. 1
577 30 HULTSFRED


Gunillas Hårateljé
V. Långg. 49
577 30 HULTSFRED


Salong Robin Hood
N. Kyrkogårdsg. 18
577 34 HULTSFRED


Klippstugan
Hjälmstigen 2
577 36 HULTSFRED

Annons:

Håruppsättning i Hultsfred

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hultsfred så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hultsfred så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hultsfred som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hultsfred

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hultsfred varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hultsfred innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hultsfred

I Hultsfred fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hultsfred. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hultsfred:

Hultsfred är en tätort och centralort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Hultsfred har drabbats hårt av nedläggningar, batterifabriken Varta (f.d. Noak), Hultsfredshus och nu senast Finndomos hustillverkning. Swedwood (Ikea) är det största företaget i kommunen. I övrigt är det mest små företag med olika branschinriktningar.

Yta: 609,17 hektar
Invånarantal: 5143, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hultsfred om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hultsfred fanns det totalt 7 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hultsfred. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hultsfred rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.