Frisörer i Högsby

Annons:
Hitta frisör i Högsby - duktiga och erfarna frisörer i Högsby som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Högsby som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Högsby

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Högsby som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Högsby för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

e.m.m.a
Storg. 39
579 30 Högsby


Svantesson, Ulrika
Storg. 11
579 30 Högsby


Cederlöfs Frisérsalong, Peter
Storg. 48 A
579 30 Högsby


Bronges Damfrisering Eftr.
Storg. 24 A
579 30 Högsby

Annons:

Håruppsättning i Högsby

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Högsby så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Högsby så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Högsby som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Högsby

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Högsby varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Högsby innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Högsby

I Högsby fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Högsby. Nedan finns en del övrig fakta om orten Högsby:

Högsby är en tätort i Småland och centralort i Högsby kommun, Kalmar län, kyrkby i Högsby socken. Genom sitt läge vid Emån drabbas byn regelbundet av översvämningar trots att hela ån är invallad. Framförallt brukar många villakällare som ligger nära ån vara drabbade under våren.

Yta: 264,68 hektar
Invånarantal: 1881, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Högsby om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Högsby fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Högsby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Högsby rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.