Frisörer i Gunnebo

Annons:
Hitta frisör i Gunnebo - duktiga och erfarna frisörer i Gunnebo som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Gunnebo som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Gunnebo

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Gunnebo som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Gunnebo för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Gunnebo Damfrisering
Valsarebacken 2
593 75 GUNNEBO

Annons:

Håruppsättning i Gunnebo

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Gunnebo så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Gunnebo så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Gunnebo som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Gunnebo

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Gunnebo varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Gunnebo innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Gunnebo

I Gunnebo fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Gunnebo. Nedan finns en del övrig fakta om orten Gunnebo:

Gunnebo är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län belägen ca 12 km sydväst om centralorten Västervik, vid Verkebäcksviken. Gunnebo är känt för sin tillverkning av bl.a. stängsel (gunnebostängsel) och spik.

Yta: 148,62 hektar
Invånarantal: 938, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gunnebo om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Gunnebo fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Gunnebo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Gunnebo rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.