Frisörer i Gamleby

Annons:
Hitta frisör i Gamleby - duktiga och erfarna frisörer i Gamleby som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 6 olika frisörer i Gamleby som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Gamleby

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Gamleby som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Gamleby för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Stinas Hårvård
Hamng. 4
594 32 Gamleby


Care Of Frisör Carina Stilling
Torget 7
594 32 Gamleby


Studio 84
Brog. 3
594 32 Gamleby


Sonjas Damfrisering
Gamleby Centrum
594 31 GAMLEBY


Designbolaget I Västervik
Kuttorp Klippan
594 93 GAMLEBY


Maries Hårvård
Västerviksv. 10
594 30 Gamleby

Annons:

Håruppsättning i Gamleby

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Gamleby så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Gamleby så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Gamleby som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Gamleby

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Gamleby varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Gamleby innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Gamleby

I Gamleby fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Gamleby. Nedan finns en del övrig fakta om orten Gamleby:

Gamleby är den näst största tätorten i Västerviks kommun och kyrkbyn i Gamleby socken i Kalmar län. Namnet betyder "den gamla staden" och syftar på att orten ligger på den plats där Västerviks stad ursprungligen låg, fram till 1433.

Yta: 317,87 hektar
Invånarantal: 2775, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gamleby om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Gamleby fanns det totalt 6 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Gamleby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Gamleby rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.