Frisörer i Färjestaden

Annons:
Hitta frisör i Färjestaden - duktiga och erfarna frisörer i Färjestaden som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 13 olika frisörer i Färjestaden som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Färjestaden

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Färjestaden som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Färjestaden för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Studio 8
Storg. 8
386 30 FÄRJESTADEN


Monicas Andrum
Storg. 20
386 30 FÄRJESTADEN


Salongen i Färjestaden
Storg. 23
386 31 Färjestaden


Ölands Köpstad
Brandstationsg.
386 31 Färjestaden


Excelsior
Bettorp 114
386 94 FÄRJESTADEN


Intermezzo Frisör & Shop
Ölands Köpstad
386 31 Färjestaden


Gårdby Herrfrisering
Kummelv. 14
386 92 FÄRJESTADEN


Salong Maja
Torsg. 2
386 92 FÄRJESTADEN


Salong Elza
Sjöbergs g. 60
386 30 FÄRJESTADEN


Linn Maria Sofia Moberg
Runsten 33
386 94 FÄRJESTADEN


Salong Gårdby
Gårdby 153
386 92 FÄRJESTADEN


Din Frisör i Runsten
Runsten 32
386 94 FÄRJESTADEN


Din Frisör, Runsten
Runsten 32
386 94 FÄRJESTADEN

Annons:

Håruppsättning i Färjestaden

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Färjestaden så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Färjestaden så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Färjestaden som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Färjestaden

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Färjestaden varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Färjestaden innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Färjestaden

I Färjestaden fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Färjestaden. Nedan finns en del övrig fakta om orten Färjestaden:

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Färjestaden om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Färjestaden fanns det totalt 13 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Färjestaden. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Färjestaden rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.