Frisörer i Fårbo

Annons:
Hitta frisör i Fårbo - duktiga och erfarna frisörer i Fårbo som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Fårbo som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Fårbo

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Fårbo som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Fårbo för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Petite
Djupsjöv. 16
572 76 Fårbo

Annons:

Håruppsättning i Fårbo

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Fårbo så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Fårbo så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Fårbo som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Fårbo

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Fårbo varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Fårbo innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Fårbo

I Fårbo fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Fårbo. Nedan finns en del övrig fakta om orten Fårbo:

Fårbo är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. På andra sidan E22 ligger gården Fårbo, som gett namn till tätorten och spelat en betydande roll för samhällets utveckling. Fårbo levde tidigare i hög grad av sågverket på orten som lades ned 2002. Fårbo utsågs 2003 av Aftonbladet till "Sveriges ultimata byhåla".

Yta: 83,79 hektar
Invånarantal: 517, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fårbo om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Fårbo fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Fårbo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Fårbo rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar.